Suomalaisen jokiravun ylistys


Suomalaisen Jokiravun Ylistys kertoo ravun matkan kalastajien merroista juhlapöydan kunniapaikalle. Se kertoo ravunkeiton reseptin, joka on enemmän kuin valmistusohje, se kertoo myos, miksi vaiheet tehdään tietyllä tavalla. Myös ravun syömisen salat kuvataan seikkaperaisesti ja kuvien avulla – miten syödään ravusta kaikki syötävissä oleva ja mitä tehdään sillä, mita ei voi syödä?

Kirja on oivalluksia tarjoava tietopaketti ravun ystävälle, kokeneellekin herkuttelijalle sekä ammattilaisellekin. Pekka Piiparinen on keittiömestari, gourmet-ruoan ammattilainen ja erityisesti suomalaisten raaka-aineiden ja niiden logistiikan asiantuntija. Tiia Arjanne on psykologi, kirjailija ja kulinaristi.

Suomalaisen jokiravun ylistys
Magentum 2007
ISBN:
9789529523610

Tilaa kirja

Perinteinen kirja Yhteydenottolomakkeella.